Iu ndalua hyrja në SHBA, por pse ndodhi kjo sipas Afrim Muqiqit

Këngëtarit Afrim Muqiqit iu ndalua përjetësisht hyrja në SHBA.

Arsyeja është se ata kanë kënduar në koncerte e ahengje në SHBA duke i shfrytëzuar vizat e tyre turistike dhe duke mos paguar taksa.

Në një intervistë për Klan Kosova, këngëtari Afrim Muqiqi dha një sqarim lidhur me këtë.

Ka qenë përvjetori i parë i pavarësisë së Kosovës. Kisha vizë në pasaportë të UNMIKU-t tri vjet. Ka qenë pavarësia e Kosovës dhe është e vërtetë që kam kënduar në SHBA sepse unë tjetër profesion nuk kam dhe Ambasada e di sepse ka qenë e xhiruar’, tha ai.

Ndryshe, përveç  Afrim Muqiqit edhe Shkelzen Jetishit si dhe Genës iu ka ndaluar hyrja.

Shikojeni videon:

GazetaBlic

SHPËRNDAJE