Ja 10 qytetet e Kosovës ku vajzat janë të çmendura pas se…

Në rrjete sociale po qarkullon një sondazh i bërë në Kosovë, ku renditet qytetet ku femrat e pamartuara bëjnë më shumë seks.

Nga ky sondazh i bërë prinë Peja me 28% të femrave të pamartuara, të cilat kanë pohuar se bëjnë seks në mënyrë të rregullt.

Pas tyre Pejës, siç shkruan Veriu.info, vendin e dytë e zë Ferizaj me 25%, vetëm një përqind më shumë se Prishtina e cila zë vendin e tretë.(Kliko mbi reklamë dhe shiko pamjen e plotë)

Kjo është renditja sipas përqindjes:

1) Peja: 28%

2) Ferizaj: 25%

3) Prishtina: 24%

4) Mitrovica: 19%

5) Prizreni: 17%

6) Gjakova: 15%

7) Rahoveci: 13%

8) Vushtrria: 13%

9) Lipjani: 12%

10) Drenasi 9%

SHPËRNDAJE