Ja arsyet PSE shumë vajza zgjedhin të bëhen dashnoret e një burri të martuar

Psikologët kanë vërejtur gjatë kohëve të fundit, se 80 % e femrave në botë tërhiqen më shumë nga meshkujt e martuar.

Daily Mail rendit 3 arsye se përse këto tipe femrash pranojnë të bëhen “ dashnoret e tyre”.

1. Përcjellin lumturi

Meshkujt e martuar, në përgjithësi janë të plotësuar dhe në shumicën e rasteve kanë arritur të realizojnë gjërat që duan në jetë. Femrat beqare i shikojnë me admirim.

2. Dinë mirë si të trajtojnë një femër

Meshkujt e martuar janë një mburojë e mirë për femrat që sapo janë zhgënjyer në dashuri. Ata dinë si t’ia kthejnë buzëqeshjen dhe përkujdesen mirë për to.

3. Janë më të përgjegjshëm

Meshkujt e martuar, janë më të përgjegjshëm në krahasim me beqarët. Ata nuk veprojnë pa u menduar mirë për pasojat që ka një veprim.

SHPËRNDAJE