Ja bëjnë këtë të keqe Imer Mushkolajt

Gazetari dhe analisti i njohur Imer Mushkolaj, është prej shumë vitesh aktiv në fushën e gazetarisë.

Por, Mushkolaj asnjëherë më parë nuk ka qenë më i ekspozuar dhe nuk i ka thënë më troç mendimet e tij.

I prerë, i guximshëm dhe i pa luhatur. I tillë shfaqet në të gjitha debatet analisti nga Dukagjini, që kur është fjala për drejtësi nuk e “mëshiron” askënd.

E, në një postim të fundit në “Facebook”, Mushkolaj tregon se i janë hapur faqe fallco me emrin e tij, të cilat bënë thirrje të raportohen si “fake”

SHPËRNDAJE