Ja çfarë bënë vëllezërit Ramadani dhe Arben Kiqina, pas lirimit nga burgu (Foto)

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi sot ka vendosur që me dekret t’u falë dënimin vëllezërve Arsim dhe Burim Ramadani, si dhe Arben Kiqinës.

Ndërsa, menjëherë pas lirimit vëllezërit Ramadani dhe Arben Kiqina kanë bërë homazhe në Prekaz, shkruan lajmi.net

Ndryshe, Rasti “Kiqina” njihet si një ndër lëndët gjyqësore penale më të gjata në Kosovë – me 107 shqyrtime gjyqësore vetëm sa gjykohej në Gjykatën e Qarkut në Gjilan.

26174805_10159778454470301_637741436_n26233993_10159778454525301_1456828715_n26176509_10159778454630301_303566022_n

SHPËRNDAJE