Ja çfarë i bëjnë Ramiz Lladrovcit në Drenas (FOTO)

Rrugët e qytetit në Drenas nuk janë aspak në gjendje të mirë.

Për këtë sot në Drenas është zhvilluar një aksion simbolik ku janë mbjellur lule në gropat e rrugëve.

Aksioni është zhvilluar nga “Vizioni për Drenasin”, duke shprehur shqetesimin e qytetareve per gjendjen jashtezakonisht te rend, te rrugëve.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Postimi i plotë i asamblestit Endrit Gërvalla nga vizioni për Drenasin;

Nje lule autoriteteve……

Sot, ne nje aksion simbolik “Vizioni per Drenasin” shprehu shqetesimin e qytetareve per gjendjen jashtezakonisht te rend, te rrugeve ne Drenas.

Ju bejme thirrje autoriteteve gjegjese, qe te marrin masat e duhura per te permiresuar gjendjen e rrugeve.

P.S
Per ndryshe, nuk do te na dilnin lulet e gjithe lulishteve te qyteti per t’i mbyllur gropat e rrugeve te qytetit tone! Andaj, t’i shpetojme lulishtet

SHPËRNDAJE