Ja çfarë kishte thënë Albulena Haxhiu për zarfet nga Serbia, ditë më parë!

Anëtarja e LVV-së, Albulena Haxhiu dje në profilin e saj në Facebook i doli në mbrojtje kandidatëve të LVV-së që u ankuan në Gjykatën Supreme dhe të cilët po kërkojnë që të pranohen pakot më zarfe të ardhura nga Serbia.

E njëjta, i la në harresë deklaratat e saj që ditë më parë i dha në një nga televizionet nacionale, ku me ngulm kundërshtonte këto vota, të cilat edhe i quajti kontrabandë, e madje thoshte se pranimi i atyre votave do të ishte një turp i madh për KQZ-në.

Në videon e mëposhtme mund të shikoni atë çfarë anëtarja e LVV-së tha ditë më parë rreth këtyre votave.

SHPËRNDAJE