Ja çfarë ndodh me orën këtë fundjavë

Llogaritja dimërore e kohës fillon fundjavën e ardhshme kur të shtunën ndaj të dielës në orën tre pas mesnate shigjetat e orës do të zhvendosen një orë pas.

Kjo do të thotë se koha në orën tre do konsiderohet si ora dy.

Llogaritja dimërore e kohës fillon fundjavën e fundit të tetorit dhe zgjat deri në fundjavën e

fundit në mars kur fillon llogaritja verore e kohës.

SHPËRNDAJE