Ja cili nga deputetët e VV-së përjashtohet nga seanca gjyqësore, arsyeja do t’iu lë pa mend

Gjyqtari Beqir Kalludra, ka kërkuar përjashtimin e deputetës së Kuvendit të Kosovës nga radhët e VV-së, Donika Kadaj Bujupi, nga seanca gjyqësore ndaj saj dhe tre deputetëve tjerë të këtij subjekti politik.

Këtë vendim, gjyqtari Kalludra e ka marrë pasi deputetja Kadaj Bujupi, shpërfilli kërkesën e gjyqtarit për mos parashtrim të një pyetje.

Vijon…

SHPËRNDAJE