Ja çka po bëjnë disa prej të kthyerve nga Siria (Foto)

Periskopi ka siguruar disa fotografi të të kthyerve nga qendra ku po mbahen në fshatin Vranidoll të Prishtinës.

Siç mund të shohim nga fotografitë, fëmijët tashmë janë ambientuar dhe po luajnë në ambientet e atyshme.

Besohet që gratë dhe fëmijët e vendosur në këtë qendër do të mbahen veç 72 orë larg prej familjeve dhe shtëpive të tyre ku kishin qenë më herët. /Periskopi

 

Shpërndaje
SHPËRNDAJE