Ja ku po ulet Grupi i Deputetëve të Pavarur

Dje, edhe zyrtarisht, grupi i të pakënaqurve u larguan përfundimish nga Lëvizja Vetëvendosje.

Ata formuan grupin e tyre parlamentar,Grupi i Deputetëve të Pavarur. Pas kërkesës së tyre në Kryesinë e Kuvendit, u janë caktuar edhe ulëset e reja, ndaras nga Grupi Parlamentar i Vetëvendosjes.

Ky grup sot është ulur mbrapa deputetëve të VV’së, në tri ulëset e fundit. (Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵).

SHPËRNDAJE