Ja pse gjakovarët nuk jetojnë në Vushtrri

Ndonëse nuk mund të përgjithësohen, shumë batuta dhe barsoleta thuhen për gjakovarët, kur bëhet fjala për koprraci. Por, përderisa ata llogariten si më koprracët, një barsoletë tjetër e mohon një gjë të tillë.

Sipas barsoletës, kur kishte shkuar një gjakovar të huazonte tek një fqinjë vushtrrias disa vezë, ishte penduar se pse kishte vendosur të jetonte në Vushtrri.

Kjo pasi që fqinji edhe ia kishte matur ato.(Kliko mbi reklamë dhe shiko pamjen e plotë ⬇⬇⬇)

SHPËRNDAJE