Ja pse ‘ndërpreu’ emisionin Hashim Thaçi te Kojshia Show

Këshilltari i presidentit për media me urdhër të Hashim Thaçit ndërpreu emisionin “Kojshia Show”.

Duke treguar edhe arsyen pse duan ta ndërprejnë emisionin.

E tëra ishte kamer e fshehur dhe shaka dhe se nuk kishte diçka serioze.

Me të dhënë këtë ‘urdhër’ Thaci, pjestarët e FSK-së kan mbyllur emisionin dhe kan dalur nga emisioni.

Për ta shikuar emisionin kliko poshtë: