Ja sa janë rritur Shaban, Adem dhe Hamëz Jashari (FOTO)

Tre të rinjtë e familjes Jashari të cilët gëzojnë emrin e të parëve të tyre, me të cilët krenohet i gjithë vendi, tanimë janë rritur.

Shaban, Adem dhe Hamëz Jashari, janë bërë mjaft të mëdhenj dhe çdo ditë e më shumë po e kuptojnë rëndësinë e emrit të tyre, shkruan Gazetablic.com

Në përmbledhjen që ka bërë GazetaBlic, shihni se sa shumë janë rritur Shaban, Adem dhe Hamëz Jashari.


Adem Jashari ( I riu)

SHPËRNDAJE