Ja sa para janë gjetur në shtëpinë e Burdushit

Policia e Kosovës ka bastisur sot shtëpinë e Burdushit.

Aty janë gjetur gjëra të ndryshme, mes tjerash edhe një shumë parash.

Edhe pse duket se janë mjaft shumë para, ndoshta nuk janë aq sa kanë pritur shumë qytetarë.

Si duket Burdushi ka qenë në dijeni se shtëpia e tij do të bastiset, pasi që shumë e parave nuk përkon as për se afërmi me fitimet e tij çoftë edhe ditore.

Në fotografi shihet një shumë e parave të përbëra në kartëmonedha të 50, 20, 10 dhe 5 eurove.