Ja si dukej gruaja e Mesut Ozil, kur ishte e vogël!

Ajo ka qenë Miss Turqia.

Amine Gulse, bashkëshortja e Mesut Ozil, ka hedhur një fotografi në rrjetet sociale të cilën e ka bërë kur ka qenë shumë e vogël në moshë.

Ajo ka ruajtur të njëjtën bukuri dhe nuk është se ka ndryshuar shumë në pamje.

SHPËRNDAJE