Ja si ta dini se a iu është pranuar apo jo agjërimi nga Zoti

Sonte është syfyri i fundit i këtij Ramazani për këtë vit. Miliona besimtarë në gjithë botën kanë agjëruar për 30 ditë rreshtë këtë muaj, shkruan Gazeta NewBorn.

Gjatë gjithë këtyre ditëve, miliona njerëz kanë ndalur vetën e tyre nga ushqimi, pija, mardhëniet dhe gjërat e të tjera.

Por si ta kuptojmë se a është pranuar apo jo agjërimi? Më poshtë një video tregon këtë gjë, transmeton Gazeta NewBorn.

SHPËRNDAJE