Ju kujtohen pesënjakët, kështu u dukën ata për mbrëmjen e maturës

Tash është sezoni kur te gjitha shkollat festojnë mbarimin e shkollës se mesme, dhe çdo vit organizohen mbrëmjet e maturave.

Të gjithë me mënyrë të tyre zgjedhin për veshjen dhe stilin e tyre se si do te duken atë nate.

Dhe natyrisht se ketë gjë e bën edhe pesënjakët nga Kosova një vit me parë.
Që të gjithë u paraqiten me bukur se tjetri.

Ata u linden 21 vite me para dhe sigurisht se janë rritur pse prejardhjen e kanë nga Dumnica e Vushtrisë, ata jetojnë ne Prishtinë.

SHPËRNDAJE