Ju njohim me bukuroshen e kabinetit të ministrit të Arsimit! (Foto)

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Jo vetëm kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj ka bukuroshe në kabinetin e tij.

Edhe ministri i Arsimit, Shyqeri Bytyqi në kabinetin e tij ka një bukuroshe.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Bëhet fjalë për asistenten ekzekutive, Daorsa Shala, e cila pa dyshim që është një nga femrat më të bukura që akutlaisht janë pjesë e Qeverisë.

Për më shumë shikoni disa nga fotot e saja:

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE