Ka një veturë të vjetër, por “Cima” ia “shkel gazit” në qendër të Prishtinës

Humoristi i njohur, Rasim Thaçi-Cima, është kapur nga një qytetar duke shkelur rregullat e komunikacionit, derisa ka kaluar në udhëkryq, kur semafori ka qenë në dritë të kuqe.

Rasim Thaçi-Cima është njëri ndër aktorët më të vjetër në skenën shqiptare dhe njëkohësisht më të dashur për publikun shqiptar.

Me batutat e tij dhe me komeditë që ka realizuar, Cima ka arritur të mbledh mijëra adhurues të humorit të tij.

Ai ka një veturë Renault, i cili është një model i vjetër, por që ka thënë se nuk e ndërron me asnjë veturë tjetër.

Një qytetar e ka kapur atë derisa është futur në kryqëzim derisa semafori ka qenë në dritë të kuqe. Ngjarja ka ndodhur tek semaforët e Dardanisë, konkretisht përballë sheshit ‘Bill Clinton’.

Një kundërvajtje e tillë dënohet me ligjin Nr. 05/L-088 për rregullat e trafikut rrugor. Sipas nenit 19, pika 6, kjo kundërvajtje dënohet me gjobë prej 150 euro, si dhe shoferit i shqiptohet masa mbrojtëse ndalim

i të drejtuarit të mjetit me veprim motorik në kohëzgjatje prej 3 muajsh, si dhe 3 pikë negative. Identifikimi dhe dëshmia bëhen përmes pajisjes apo aparatit përkatës, si dhe nga persona të autorizuar.

Ka një veturë të vjetër, por “Cima” ia “shkel gazit” në qendër të Prishtinës

SHPËRNDAJE