Kadri Veseli tallet me Milaim Zekën dhe Fisnik Ismailin

Lideri i PDK-së, Kadri Veseli duke se është nervozuar shumë nëdeputetin e Nismës për Kosovën, Milaim Zekën.

“Milaim ku e ke znaqkën, nuk ke drejtë të flasësh ashtu”, ka thënë Veseli.

Kjo deklaratë e Veseli është gjatë kohës sa po fliste në Kuvend, duke lënë të kuptohej se po provokohej nga Milazim Zeka.

Kadri Veseli po ashtu ka ‘goditur’ edhe deputetin e VV-së, Finsik Ismjalin.

“Ai ka bërë pasuri sa të gjithë komandantët bashkë”, ka thënë Veseli.

SHPËRNDAJE