Kadri Veseli thërret kryesinë e Kuvendit për shpërbërjen e Parlamentit

Kryetari i Kuvendit të Kosovës dhe PDK-së, Kadri Veseli e ka thirrur Kryesinë e Kuvendit për të hënën dhe në agjendë të diskutimit do të jetë një pikë shumë e rëndësishme: Shpërbërja e Kuvendit të Kosovës, që do të nënkuptojë edhe shkuarja në zgjedhje.

Kjo është ftesa e Veselit:

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE