Kajtazi: Mbështetja juaj, vulos fitoren tonë me 22 tetor

PDK-ja sonte mbajti takim ne fshatin Smrekonicelë, ku në këtë takim u konfirmua edhe njëherë mbështetja e madhe që ka ky fshat per Partine Demokratike.

Kryetari i PDK-se ne Vushtrri qe njeherit vjen nga ky fshat kerkoje nga bashkefshataret e tij qe te vlersojne punet e medha qe jane bere per fshatin dhe qe do te behen ne vazhdimin e mandatit qeverises nga PDK-ja.

Pra, Kajtazi kerkoj nga banoret e Smrekonices qe ta votojne Ferit Idrizin per kryetar të Vushtrrisë ne zgjedhjet e 22 tetorit, duke thene se mbeshtetja e tyre vulos fitoren e PDK-se.

SHPËRNDAJE