Kallashi u kthye në Kosovë, e papritur për çka

Ani pse u mendua se Kallashi më nuk do të kthehet në Kosovë, ajo na befasoi me ardhjen e saj arsyeja e të cilës akoma nuk dihet.

Por, me sa mund të kupohet përmes publikimit të bërë së fundi, valltaren e njohur e solli një reklamë që mbase mund ta ketë zgjedhur atë si imazh kryesor, shkruan Kosovarja.

Kohë më parë, Kallashi u përfol për peshën tejet të shtuar që u vërejt në njërën prej intervistave që dha, derisa në rrjete sociale është krejt e kundërta, meqë kryejnë punë efektet e ndryshme.

……………………………………………………………………………………………………………..
Videoja me veprimin e këtij fëmije po shikohet më së shumti në internet

……………………………………………………………………………………………………………..

E nga jeta private e saj, nuk dha asnjë detaj ani pse njerëzit e interesuar rreth kësaj pjese për të, janë të shumtë.

Gjithsesi, këto detaje dhe të tjerat rreth qëndrimit të saj në Kosovë, pritet të zbulohen në vazhdim.

SHPËRNDAJE