“Kam nevojë për s..ks”, kërkesa e çuditshme e studentit të UP-së (Foto)

Mund të keni parë sjellje dhe dëgjuar fjalë të çuditshme nga studentët, por një kërkesë e tillë e hapur, nuk është dëgjuar më parë.
Në njërën nga sallat e Fakultetit të Filologjisë, në mur një student ka shkruar: “Kam nevojë për seks”, duke lënë ngjitur poshtë edhe numrin e telefonit.

Fotografia është dërguar nga një lexues i Lajmi.net i cili ka treguar se kjo ka ndodhur në njërën prej sallave të Fakultetit të Filologjisë.(Shtyp mbi linkun e mëposhtëm dhe shiko pamjen e plotë)

Foto:

SHPËRNDAJE