Kam pasur intimitet të mrekullueshëm me shokun e burrit tim, pasi ai më tha të divorcohemi

Një ditë papritmas, burri im më tha se martesa jonë kishte marrë fund.

Isha në shok dhe përfundova në shtrat me shokun më të mirë të tij.

Burri im është 26 vjeç dhe unë jam 23, ne kemi qenë të martuar për një vit por shumicën e kohës ishim të ndarë sepse ai është një ushtar.

Kam jetuar me prindërit me mi sepse kam një punë të mirë dhe nuk dua që ta lë këtë punë.

Burri im tani ka shkuar përsëri jashtë vendit për një mision 6 muajsh.

Shoku jonë më i mirë jeton afër bazës së tij kështu që ne e lamë të kalonim një javë së bashku në shtëpinë e tij, përpara se të shkonte.

Ai është 24 vjeç dhe shkoi në shtëpinë e nënës së tij për të na lënë shtëpinë neve.

Isha e entuziazmuar dhe nervoze që do e shihja përsëri burrin tim. Ishte një javë shumë e mirë vetëm me të qeshura, biseda dhe seks.

Mendoja që edhe ai dukej i lumtur, edhe pse në disa pika ai ishte pak negativ për të ardhmen.

Ditën tjetër shkuam për një shëtitje të gjatë dhe përsëri patëm seks në pasdite.

Më pas ai tha se kishte diçka për të më treguar- dhe se ishte serioze. Pastaj ai më tha se dëshiron që ne të divorcohemi.

Mbeta e shokuar sa nuk dija as çfarë të thosha, dhe pastaj u largua.

Kur shoku ynë u kthye në mbrëmje ai më gjeti duke qarë.

Ai e vuri dorën përreth meje dhe i thash se çfarë kishte ndodhur.

Gjëja tjetër që unë di ishte se ai ishte në shtrat me mua. Më përkëdhelte dhe më tha se do të ishte gjithmonë aty për mua. Ne përfunduam duke pasur seks dhe ishte e mrekullueshme.

Ne kemi shkëmbyer mesazhe çdo ditë që nga ajo kohë dhe kam organizuar që ta vizitojë atë përsëri. Por në të njëjtën kohë po ndihem shumë konfuze.

Burri im më ka dërguar disa mesazhe që kur ai shkoi jashtë shtetit- megjithëse ai më paralajmëroi se nuk do jetë në gjendje të më kontaktojë shumë shpesh.

Përgjigja e psikologes:

Shoku juaj më i mirë është pranë teje tani dhe është i interesuar përderisa burri juaj nuk është më, kështu do të ishte e lehtë të lini këto ndjenja të zhvillohen, por mendoj se ju mund të pendoheni.

Çfarë lloj burri vrapon e futet në shtrat me gruan e shokut më të mirë kur ata ndahen dhe shoku më i mirë do shkojë jashtë shtetit për të shërbyer për vendin? Me të vërtetë nuk e di se çfarë personi mund të jetë.

Sigurisht ju keni enë të shokuar nga ajo çfarë burri juaj ju ka thënë por ndoshta është thjesht një shenjë e asaj se e ka të vështirë të ju lë çdo herë juve kështu.

Ju patët një fundjavë të bukur deri në atë moment. Ai ndoshta ishte duke u munduar ta bind veten se kjo është mënyra më e lehtë për të ju lënë.

Të paktën i jepni bashkëshortit dhe martesës suaj gjashtë muaj për të parë nëse mund të flisni më konstruktivisht kur ai është në shtëpi.

Unë e di se komunikimet mund të jenë të vështira, por ndoshta ju mund të i dërgoni mesazhe apo email përderisa ai është larg.

SHPËRNDAJE