“Kam pasur një marrëdhënie të mahnitshme me shefin tim, por tani…”

Po e nisim historinë e një gruaje  të moshës 34 vjeçare e cila është e martuar me një burrë të moshës 36 vjeçar për tre vite.

Kështu, ajo rrëfen se me shefin e saj në një vend të punës, të moshës 39 vjeçar ka pasur marrëdhënie seksuale. Më pas, ajo thotë se të vetmen mundësi e ka pasur që të largohet nga puna dhe e njëjta i ka ndërprerë po ashtu të gjitha komunikimet me shefin e saj,  transmeton Indeksonline.

 

 

Megjithatë, ajo thotë  se martesa e saj është përsëri në rrugën e duhur, por ende e ka atë dhimbje çdo ditë. Sipas saj, është  në një humbje.

Rrëfimi i 34 vjeçares:

Isha duke punuar në agjentë të pasurisë familjare si një negociator shitjesh, kur shefi im i martuar dhe unë fillova të interesohem për njëri-tjetrin disa vite më parë.

Ai ishte shumë në dhe jashtë – asgjë fizike në atë pikë – por pastaj flirtim u kthye në një çështje pasionante.

Çështja ishte shumë intime. Ne u takuam kudo që mundeshim për atë që mund të ishte një minutë pesë minuta ose një sesion orë e gjatë.

Çdo gjë po shkonte mirë derisa burri im të dyshohej.

Për të shpëtuar martesën time, unë kam për të luajtur situatën poshtë dhe të them se nuk ka asgjë intime për të ndodhur. Gjithashtu do të kishte shkaktuar komplikime të mëdha në punë nëse dikush do ta kishte gjetur.

E vetmja mundësi ishte që unë të largohesha nga puna, të cilën e dua, dhe unë kisha për të prerë të gjitha komunikimet me shefin tim.

Më prishet çdo ditë dhe mendoj për shefin tim nga minuta që zgjohesha derisa të fle. Ndihem sikur po vuaj gjithë këtë dhimbje dhe ai është larguar nga shtëpia dhe po luan familje të lumtura me gruan dhe fëmijët e tij.

Gjithmonë thamë se kurrë nuk do të lëmë partnerët tanë, por pse e konsumoi këtë person aq shumë nga koha ime, vetëm për të harruar gjithçka?

Intimiteti në të vërtetë nuk kishte kuptim për të. Gjithmonë duhej të ishte “pak argëtim” dhe mendova se u përpoqa ta bindja vetë se ishte. Nuk isha derisa u largova nga puna, e kuptova se sa shumë kujdesem për të.

Ndihem si vetëm një nivel tjetër në shtratin e postës tek ai.

Martesa ime është përsëri në rrugën e duhur, por unë ende e kam këtë dhimbje çdo ditë. Unë jam në një humbje.

SHPËRNDAJE