Kandidatja e koalicionit AAK-PSD e konfirmon se do të jetë deputete

Kandidatja për deputete nga radhët e koalicionit AAK-PSD, Teuta Haxhiu ka konfirmuar se do të jetë pjesë e Kuvendit të Kosovës edhe në legjislaturën e ardhshme.

Teuta Haxhiu e cila ishte pjesë e Kuvendit edhe më parë ka falënderuar qytetarët, votuesit e AAK-së që edhe kësaj radhe i besuan zërit të saj në Parlamentin e Kosovës.

Ajo tha se asnjëherë nuk do të ndalen në rrugëtimin për një Kosovë 100% të dinjitetshme.

Postimi i plotë:

Shumë të nderuar qytetarë, votuesë të AAK-së!

Më lejoni të shpreh konsideratën dhe falënderimin e madh për Ju , që edhe kësaj radhe i besuat zërit tim në Kuvendin e Republikēs së Kosovës dhe vizionit të Subjektit që përfaqësojmë.

Ne asnjëherë nuk do të jemi të kënaqur me të arriturat tona por në të njëjtën kohë as nuk do të ndalemi në rrugëtimin tonë për një Kosovë 100 % të dinjitetshme ,për një Kosovë që e duam.

Me shumë përzemërsi ,

Teuta Haxhiu

SHPËRNDAJE