Kaq të bukura duken sot vajzat e Vjosa Osmanit (Foto)

Tre vjet më parë, më 13 mars 2014 i solli në jetë dhe ato tashmë janë rritur e janë bërë bukuroshe.

Dua e Anda tashmë kanë mbushur 3 vjet e gjysmë dhe ato ecin dorë për dorë në rrugën e jetës së tyre me plot shëndet, të bukura e të lumtura…