Katër të mitur përdhunojnë një 21-vjeçare në park

Katër të mitur përdhunojnë një 21-vjeçare në park

Një ngjarje e rëndë është regjistruar në Angli, ku një grup të miturish kanë përdhunuar një grua 21-vjeçare në një park.

Ngjarja ndodhi në Sheffield, ku gruaja u përdhunua në parkun High Hazels.

Policia ka arrestuar katër djemtë e përfshirë në ngjarje, një 13-vjeçar, një 14-vjeçar, një 15-vjeçar dhe një 16-vjeçar.

Ndërkohë banorët e zonës janë alarmuar pas ngjarjes, ndërsa policia ka shtuar patrullimin për t’i qetësuar.