Kërcënohen me armë dy persona në Fushë Kosovë

Policia raporton se një mashkull dhe një femër kanë njoftuar se janë kanosur nga dy persona të panjohur, ku njëri prej të dyshuarve e kishte nxjerrë një revole dhe ua kishte drejtuar viktimave.

Të dyshuarit janë larguar me një automjet në drejtim të panjohur, nuk raportohet për të lënduar, rasti mbetet nën hetime nga njësitë hetimore.