Këshilli i VV-së në Mitrovicë e zyrtarizon Armend Mujën kandidat për deputet

Armend Muja dhe Arjeta Fejza janë votuar nga Këshilli i Qendrës së VV-së për t’u futur në listën për deputetë.

Muja ka marrë 50 vota, ndërkaq Fejza 40 sosh.

Në garë ishin edhe Vlora Baruti që mori 30 vota si dhe Visar Syla me 24.