Këshilltari i Pal Lekajt emërohet drejtor i Aviacionit Civil

Eset Berisha, që deri më tani ushtronte postin e këshilltarit të Ministrit të Infrastrukturës, Pal Lekaj, është emëruar drejtor i Aviacionit Civil, raporton KTV.

Berisha ka qenë i preferuari i Lekajt për këtë pozitë, pasi ka thënë se ka përvojë 17-vjeçare për çështjet e aviacionit.

Kandidatë për këtë post kanë qenë edhe ish-drejtori Dritan Gjonbalaj dhe Bajram Xhemajli.

SHPËRNDAJE