Kështu Azeti i numëron paratë

Prej që është bërë reper, ka bërë shumë para.

Azet ka hedhur një video në Instastory, ku shihet se po numëronin para, që më gjasë janë të tij.

Reperi ka shumë koncerte në Kosovë dhe trojet tjera shqiptare dhe për të performuar ai, kërkon një shumë të majme të parave.