Kështu dukej Ramushi si 14 vjeçar!

Kjo foto është ndër të rrallat që është publikuar nga koha kur kryeministri Ramush Haradinaj ishte nxënës.

Foto e vitit 1982 e shfaq Haradinajn në shkollën e Izniqit.

Fotoja është publikuar në faqen ‘Deçani Sot’ në Facebook

“Në këtë foto, Kryeministri Ramush Haradinaj (nga e majta) Afrim Hamzaj (arsimtarë – tani veteran i arsimit) dhe Milazim Mushkolaj (tani inxhiner i elektornikes) Foto e bërë në shkollen e Irzniqit, ne vitin 1982, atëherë kur Kryeministri Haradinaj ishte në klasen e 7-të. Së bashku me Haradinajn në fotografi janë: Afrim Hamza dhe Milazim Mushkolaj”, thuhet në përshkrimin e fotografisë.

SHPËRNDAJE