Kështu dukej si fëmijë Endriti, djali i presidentit (Foto)

Të jesh djali i Presidentit e të mos e kesh vëmendjen e medies është e pa mundur, ai tashmë është një djalë i rritur. Me fizikun dhe bukurin si duket josh femrat aq shumë, prandaj dhe është shpesh pjesë e media rozë.

Endriti ka kohë është duke u komentuar për lidhje me femra dhe nuk është fjala për një por është fol për disa emra. Sigurisht se do donit ta shihni se si ka qenë si fëmijë djali simpatik.Çka mund të vërejmë te djaloshi që një gjë e ka përciell gjatë gjithë viteve e kjo është buzëqeshja. /Kosovarja/Veriu.info

SHPËRNDAJE