Kështu duket sot personazhi i njohur te shqiptarët si ‘Koronado’

Aktori meksikan ka ndryshuar shumë.

Luis Felipe Tovar quhet aktori i cili personifikonte Koronadon tek seriali ‘Për ty’.

Ai kishte një rol negativ dhe që persekutonte aktorët në rolet kryesore, sidomos kryepersonazhin Maria Aldana.

Por si duket ai tani pas sa vitesh?

Shikojeni disa foto të tij jatë kohës së serialit i cili ishte i dubluar në shqip.

Luis Felipe Tovar, aktor meksikan tani është 56 vjeçar dhe ka dy fëmijë.

SHPËRNDAJE