Kështu nuk e keni parë asnjëherë kryetarin e ri të Skenderajit

Bekim Jashari, tashmë ka marrë pozitën e re si kryetar i Skenderajit.

Por derisa këto ditë e kemi parë mjaft serioz gjatë fushatës dhe në cdo paraqitje të tij, ka pasur momente para se të bëhej kryetar, kur djali i heroit Hamëz Jashari, ka treguar edhe anën tjetër të tij.

Bekimi njihet si një person mjaft i hareshëm dhe e ka në qef vallëzimin.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Në një dasëm gjatë kësaj vere ku ishin të ftuar, Bekm dhe Rifat Jashari, kanë mahnitur të ftuarit me vallëzimin e tyre.

SHPËRNDAJE