Kështu reagojnë femrat kur shikojnë porno bashkë me meshkuj

Është një veprim i cili zakonisht ndodh në mënyrë private, por një grup i studentëve janë vendosur në një situatë të sikletshme duke shikuar porno së bashku për një eksperiment social.

Meshkujt e rinj dhe femrat e reja nga Universiteti i Bristolit u filmuan nga studenti i vitit të tretë, Gemma Wilson.

Dhe ata reagojnë në mënyrë të ndryshme, prej duke u turpëruar e deri tek duke e parë atë argëtuese/

Shikojeni:

SHPËRNDAJE