Kështu reaguan të pranishmit pasi gjendet trupi i policit, shikoni pamjet (Foto)

Rreth orës 16:00, trupi i pajetë i Malsor Dashit është gjetur në lumin Lepenc.

Të ndjerin nga lumi e kanë tërhequr FSK, FIT dhe zhytës të tjerë .

Ja disa foto të momentit të reagimit të personave:(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë)