Kështu u rrëzua në skenë Edona Llalloshi

Edona Llalloshi nuk ka shpëtuar pa u rrëzuar me shumë performancat që ka bërë gjatë karrierës së saj në muzikë.

Për emisionin ‘Tour de cool’ Edona tregon një nga ngjarjet më të rënda e njëkohësisht më interesante që i ka ndodhur.

Se si u rrëzua dhe çfarë i ndodhi, e merrni vesh në videon më poshtë: 

SHPËRNDAJE