Këta do të jenë gjashtë kandidatët e VV-së, për deputetë nga Prizreni

Lëvizja Vetëvendosje, i ka caktuar gjashtë kandidatë nga Komuna e Prizrenit, për zgjedhjet e 6 Tetorit.

Arber A. Rexhaj, Artan A. Abrashi, Dafina F. Alishani, Drita Millaku, Hajrulla Ceku dhe Yllza Hoti, do të jenë kandidatët për deputetë të Lëvizjes Vetëvendosje nga Prizreni.

Mbrëmë me datë 03.09.2019, u mbajt Mbledhja e Këshillit të Qendrës së Prizrenit, me ç’rast u prezantuan kandidaturat për deputetë dhe u votuan nga ana e delegatëve të Këshillit.

Kandidatët e zgjedhur për deputetë nga Qendra e Prizrenit janë:

Arber A. Rexhaj
Artan A. Abrashi
Dafina F. Alishani
Drita Millaku
Hajrulla Ceku
Yllza Hoti

Suksese të gjithë kandidatëve të përzgjedhur.

Na priftë e mbara!