Këta janë deputetet që nënshkruan kërkesën për seancë të jashtëzakonshme kundër Thaçit (dokument)

Opozita e bashkuar ka dorëzuar në kryesi nënshkrimet për thirrje të seancës së jashtëzakonshme.

Gazeta Blic ka siguruar kërkesën dorëzuar kryesisë së Kuvendit, dhe nënshkrimet.

Ajo që vërehet është se kjo kërkesë është nënshkruar vetëm nga deputetet opozitar, dhe asnjë të pozitës, ani pse NISMA dhe AAK kanë pranuar se do ta mbështesin rezolutën që do i ndalonte negocimin e terësisë territoriale, presidentin të vendit, në bisedimet me Serbinë.SHPËRNDAJE