Këta janë dy personat që i rrahu Gani Thaçi, vëllai i Presidentit (Emri/mbiemri)

Dy viktimat e Gani Thaçit, vëllait të Presidentit Hashim Thaci, janë drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimeve, Blerim Pushkolli, dhe drejtori i kompanisë së sigurimeve Illyria, Gianni Socolic.

Gazeta Express merr vesh se dy personat që sot i ka sulmuar vëllai i Presidentit Thaci, Gani Thaci, në Byronë Kosovare të Sigurimeve.

Njëri nga të sulmuarit është Blerim Pushkolli, që është drejtor i BKS dhe Gianni Socolic, i cili drejton kompaninë “Illyria Insurance”.

Express ka kontaktuar edhe me vet Drejtorin Pushkolli, e i njejti i ka thënë gazetës që tani për tani nuk mund të flas, por që do të deklarohet më vonë. /Express

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE