Këta janë dy qytetarët që protestuan sot me flamurin e Kosovës

E tërë protesta e Lëvizjes Vetëvendosje sot ka kaluar pa përdorimin e simboleve shtetërore të Kosovës nga ana e organizatorëve.

Megjithatë ishin dy qytetarë që duket se kanë qenë të irrituar me këtë dhe kanë valuar flamujt e Kosovës.

Rron Gjinovci dhe Nexhi Islami, janë qytetarët që protestuan sot në sheshin “Skënderbeu” me flamurin e Kosovës, në mbrojtje të  kufijve të Kosovës dhe kundër idesë së presidentit Hashim Thaçi që po proklamon korrigjim të kufijve me Serbinë.

SHPËRNDAJE