Këta janë tre fëmijët dhe gruaja e Medës (FOTO)

Këngëtari Meda përpos karrierës, mund të krenoret pafund edhe për familjen e bukur që ka krijuar.

Me bashkëshorten e tij simpatike Lulen, ata janë prindër të tre fëmijëve të mrekullueshëm.

Meda ka dy djem dhe një vajzë dhe korniza e tyre është e plotë, duke qenë prindër të lumtur.

Meda në shumë emisione televizive ka prezantuar familjen, ku në disa prej tyre edhe i ka kënduar familjes.

Ai tashmë gjatë sezonit të verës është ndër më të kërkuarit në dasma dhe në mbremje të ndryshme muzikore.

SHPËRNDAJE