Këtë nuk keni për ta besuar, frizeri u pret flokët klienteve me sëpatë

Një frizer rus nga Siberia, Daniil Istomin, u pret flokët klientëve me sëpatë.

Ai pretention se është më lehtë të priten flokët me sëpatë sesa me gërshërë.

“Sapo kam marrë disa nga bazat e gjeometrisë, e kombinova me profesionin tij dhe ndryshova variacionet”, ka thënë ai.

Ai është bërë shumë popullor pas shfaqjes në një program televiziv amerikan.

SHPËRNDAJE