Këtë qytet të Kosovës e merr uji

Pas reshjeve të shiut, të mërkurën, sheshi “Rexhep Mala dhe Nuhi Berisha” në Gjilan është përmbytur.

Në disa fotografi të siguruara nga Gazeta inFokus shihet se ky shesh është bërë i pakalueshëm për shkak të ujit.

Në vazhdim mund të shihni fotografitë:

  

SHPËRNDAJE