Këtë video të Ronaldos duhet ta shohin të gjithë

Për të gjithë ata që thonë se Ronaldo është arrogant, egoist dhe mendjemadh, duhet ta shikojnë këtë video.

Videoja më poshtë, e titulluar “Cristiano Ronaldo, Mos u dorëzo”, tregon pse ish-lojtari i Real Madrid nuk është ashtu siç e shohin të tjerët.

Shikojeni videon: