Këto janë 4 moderatoret shqiptare që guxuan të prezantojnë zhveshur (Foto)

Janë këto katër prezantueset shqiptare të cilat ndezën ekranin televiziv gjatë transmetimit të lajmeve.

Bëhet fjalë për Eliona Pitarka, Enki Bracaj, Flavia dhe Greta të cilët bashkuan mijëra shqiptarë afër vetes me paraqitjen e tyre të zjarrtë.

Këto prezantuese lajmesh ishin  në qendër të vëmendjes të cilët dolen të zhveshura dhe me ekspozimin e  gjoksit më shumë se ç’duhet.

Duhet theksuar se, këto vajza u bënë të njohura në ‘Zjarr Tv’ si spikeret që guxuan të japin lajme me xhaketë të zbërthyer.

Më poshtë ju sjellim edhe imazhet e tyre ‘të nxehta’.

SHPËRNDAJE